Myyjille

Hegulin Kirppis on uusi Secondhand-myymälä, jossa kauppaa tehdään reilulla meiningillä. Paikkavaraukset voit tehdä paikanpäällä tai nettipalvelustamme. Voit syöttää myyntiin tulevat tuotteesi suoraan palveluun ja hinnoitella ne. Jeemlyn kautta pystyt myös seuraamaan kauppatapahtumia.

Siirry paikkavaraukseen tästä

  • myyntipaikka- ja/tai aikavaraukset suoraan nettikalenterista
  • myyjille mahdollisuus syöttää omat tuotteensa ja hinnoitella ne
  • oman myynnin, varausten ja tilitystilanteen seuranta myyjille
  • myyntien helppo tilitys tuotteitaan myyneille joko kassalla tai pankkitilille

Avaa myymäläkartta suurempana

Myyntipaikkojen hinnat

Hintoihin sisältyy alv 24%.

Pöytä ja rekki

Myyntipöytä jossa hyllytilaa kolmessa tasossa ja rekkitanko vaatteille.

1vk 24,50€ -50% 12,25€
Lisäpäivät 3,50€/vrk -50% 1,75€/vrk

Pöytä

Rekitön myyntipöytä jossa hyllytilaa neljässä tasossa.

1vk 24,50€ -50% 12,25€
Lisäpäivät 3,50€/vrk -50% 1,75€/vrk

Vitriini

Vitriinimyynti, myyntipalkkio 10% per myyty tuote,
tai 10% myymättä jääneiden tuotteiden yhteenlasketusta myyntihinnasta per kuukausi.

Emme ota provisiota muusta kuin vitriinimyynnistä.

Muut palvelut

Jokaiseen myyntipöytään kuuluu yksi
tarra-arkillinen hintalappuja per viikko,
joka sisältää 33 kpl hintalappuja.
Lisäarkit maksavat 0,50€ per arkki.

Hälytin 0,50€ kpl, yli 10€ tuotteisiin ilmainen
Kuminauhat n. 100kpl 1,50€
Pöydän tyhjennys 14,00€

Ohjeita myyjille

Myytävien tuotteiden esillepano kirpputorilla on tärkeä osa kaupankäyntiä. Hyvin esillä olevat ja houkuttelevasti järjestellyt tavarat kiinnostavat ostajia ja auttavat myyjää saamaan parempia kauppoja. Tässä muutamia vinkkejä myytävien tuotteiden esillepanoon:

Valitse oikea hetki

Vaatteet ovat tuotteita, joista ostajat ovat kiinnostuneita sesonkien mukaan. Laita kesällä myyntiin kesävaatteita ja säästä lämpimämmät vaatteet syksyyn.

Laita ylimääräiset tuotteet myyntiin heti kun et itse enää käytä niitä

Tarpeettomia tuotteita on turha pitää varastoissa, sillä säilytys ei paranna niitä. Ajanmukaisista ja hyväkuntoisista tuotteista saat paremman hinnan.

Hinnoittele oikein

Tuotteella sinulle oleva tunnearvo ei ole hyvä lähtökohta hinnoitteluun. Katso mitä muut vastaavat tuotteet maksavat ja arvioi sen perusteella onko oma tuotteesi vähän parempi vai heikompikuntoinen kun verrokki. Jos myynnissä olevat tuotteesi eivät mene kaupaksi, alenna hintoja tarvittaessa. Kirpputorillakin voi olla alennusmyynti!

Järjestä tuotteet huolellisesti

Asettele tuotteet ryhmittäin ja lajittele ne esimerkiksi käyttötarkoituksen tai värisävyn mukaan. Tämä auttaa ostajia löytämään etsimänsä helpommin. Karsi itse huonot vaatteet pois jo ennen myynnin aloittamista. Ne antavat epäedullisen kokonaiskuvan myyntipöytäsi tarjonnasta.

Panosta näyttävään esillepanoon

Käytä mielikuvitusta ja tee esillepanosta houkutteleva. Voit esimerkiksi käyttää koristeellisia laatikoita tai koreja, joihin asettelet tuotteita.

  1. Käytä hintalappuja: Merkitse jokainen tuote selkeällä hintalapulla, joka on hyvin näkyvillä. Tämä auttaa välttämään epäselvyyksiä ja nopeuttaa kaupantekoa.
  2. Pidä esillepano siistinä: Pidä huoli, että tuotteet ovat siististi aseteltuna ja että esillepano on koko ajan siisti ja houkutteleva.
  3. Käytä valoa hyväksesi: Hyvä valaistus auttaa tuotteita erottumaan paremmin ja houkuttelee enemmän ostajia.

Kirpputorilla myytävien tuotteiden kuntoon laittaminen parantaa niiden myyntimahdollisuuksia ja auttaa saamaan parempia hintoja. Tässä muutamia vinkkejä myytävien tuotteiden kunnostamiseen kirpputorilla:

Puhdista tuotteet

Puhdista tuotteet perusteellisesti ennen myyntiin laittamista. Poista vaatteista mahdolliset tahrat ja silitä ne huolellisesti.

Korjaa rikkoutuneet tai vaurioituneet tuotteet

Jos tuote on rikki tai vaurioitunut, kannattaa se korjata ennen myyntiin laittamista. Esimerkiksi rikkoutuneet lelut voivat olla helppoja korjata, ja niistä voi saada paremman hinnan, kun ne ovat kunnossa.

Huolla tuotteet

Huolla tuotteet tarvittaessa. Esimerkiksi vanhat huonekalut voivat kaivata hiomista ja maalaamista, jotta ne näyttävät siisteiltä ja houkuttelevilta. Jos tuote on muuten hyvässä kunnossa, mutta kaipaa pientä parannusta, voit tehdä sen itse.

Tarkista tuotteiden toimivuus

Jos myyt elektronisia laitteita tai muita toiminnallisia tuotteita, tarkista niiden toimivuus ennen myyntiin laittamista. Tämä auttaa välttämään epämiellyttäviä yllätyksiä ja takuuta koskevia ongelmia myöhemmin.

Näillä vinkeillä voit kunnostaa myytävät tuotteet ja parantaa niiden myyntimahdollisuuksia. Muista kuitenkin, että kaikki tuotteet eivät välttämättä tarvitse suuria korjauksia tai kunnostuksia, ja joskus hyvin säilyneet ja puhtaat tuotteet voivat olla jo sellaisenaan houkuttelevia ostajille.

Sivuston kehitys: Mainostoimisto Selekti